Hengsten    
 

Jowout's Blacky

 

24/05/2011 - stallion - black - 1.27m - New Forest 

Zoals zijn naam al zegt is hij een echte black beauty. Blacky is heel correct gebouwd met een prachtige dikke staart.  Hij heeft 3 uitmuntende gangen.  Zijn karakter is super om mee te werken vooral voor kinderen. Hij leert snel en is heel eerlijk.  

Dus zoekt u een lieve hengst voor uw kleine pony dan is Jowout’s Blacky zeker een aanrader!

Voor meer informatie ivm sperma gelieve contact op te nemen.

Meer weergeven

Temptation of Joluca

 

02/05/2015 - hengst - Palomino - 1.46 - BRP

Temptation of Joluca stamt af van een zeer intressante predikaat en sportlijn. Hij is de zoon van de bekende sportpony vererver
Don Cremello du bois. Don cremello du bois loopt Z-dressuur tussen de paarden, zijn grootvader Der Harlekin B behaalde in 2017 op Europees niveau een bronze medaille en met het team zilver. Zijn overgrootvader Golder Dancer is natuurlijk geen onbekende en zorgde voor maar liefst 22 goedgekeurde zonen. Sinds 2004 wordt hij de invloedrijkste pony allertijde genoemd.

De moeder van Temptation of Joluca, de sportpony Karmalita Sweet Samantha is met 3 verschillende ruiters nationaal kampioen geworden op de LRV in verschillende niveau's. Ze sprong parcours DM bij de LRV en heeft op nationaal niveau gecrost. Zij is dan weer de dochter van de hengst Carlo. Deze hengst heeft een zoon die in de USA op grand prix niveau dressuur loopt.

Temptation of Joluca heeft 3 fantastische gangen. Hij heeft een strek achterbeen en zijn bewegingen zijn ruim, krachtig en bergopwaarts. Hij is een eerlijke en betrouwbare hengst met een braaf karakter. Ook in het vrijspringen laat hij een goede sprong zien.

Samen met zijn prachtige palomino kleur vormt hij een compleet plaatje.

 

Dus zoekt u een hengst voor uw pony dan is Temptation of Joluca zeker een aanrader!

 

Voor meer informatie ivm sperma gelieve contact op te nemen.

OPENINGS UREN

 

woensdag :  18:00uur tot 22:00uur

donderdag :  18:00uur tot 22:00uur

vrijdag :  18:00uur tot 22:00uur

zaterdag :  15:00uur tot 20:00uur

 

 

ONS ADRES

 

Paardenhouderij Joluca

Havenstraat 53 | 3550 Heusden-Zolder | 0479/73 44 91

image.jpg

© Webrulez